Un dia que mai oblidaré

MARTA TORRES SÁNCHEZ_3r D EA SEG. ORDINO

Et semblava que tot anava bé, però jo sabia que no, et veia feliç i a mi em queia la llàgrima, per a tu era un dia de colors, per a mi en blanc i negre. Aquell dia el recordaré per sempre. A les vuit del matí estàvem desperts, et vas proposar visitar llocs on havies passat els millors moments. Vam començar anant al llac on t’agradava nedar, tot era molt bonic, l’aigua clara com els teus ulls i ple d’animals pel voltant, estàvem sols; tant de bo el temps s’hagués aturat en aquell instant per sempre. Vam seguir caminant, vas queixar-te que tenies gana; decidits, vam anar a la fleca on de petita em portaves a esmorzar, vam demanar uns xurros amb xocolata calenta, un clàssic. Al sortir et vas començar a marejar i de cop, l’ambulància era allà, i va passar el que mai hauria desitjat.

50
2