31 d’octubre

Marta Barbosa_3ème B LYCÉE COMTE DE FOIX

Era Halloween, era sola a casa, perquè la meva mare i la meva germana havien anat a buscar caramels.
El temps passava i no arribaven. Em vaig preocupar. Vaig sortir de casa i vaig veure que no hi havia ningú al car­rer. No sabia què fer. Vaig començar a córrer i plorava perquè no sabia on anar. Aleshores, vaig veure alguna cosa. No era una persona, era un zombi! Tenia por, però el vaig seguir. Va començar a sonar una música i van aparèixer tots els zombis. Entre ells hi havia la meva germana. Els zombis van començar a ballar el Gagnam Style. Tots ballaven! Vaig tancar el ulls i després els vaig obrir i res era real.

Tornar enrere

Meritxell López_3ème B LYCÉE COMPTE DE FOIX

La infància és l’època més bonica de tota la vida, no tens cap preocupació. L’únic que t’amoïna és no fer-te mal als genolls. Durant aquesta època no cal estudiar o patir per si fas tard, solament has de pensar a menjar, fer la migdiada i jugar tot el dia. Tenia raó la meva mare, sempre em deia: “Aprofita ara, perquè quan et facis gran tot serà diferent.”
I no s’equivocava, tot és més complicat ara. Créixer no és fàcil. T’amoïnen coses que no veies quan eres petit, fets que ara són importants i que abans et passaven per alt. Si pogués demanar un desig, escolliria tornar a ser petita. L’eterna infantesa.