Ningú al meu costat

AMAYA PÉREZ VALLVERDÚ_3r A Col·legi Maria Moliner
No tenia ningú al meu costat, mirava al voltant meu però no hi havia ningú. A la meva vida he estat sempre rodejat de molta gent: amics, família,…  però sempre he estat sol. Quan més necessitava algú al meu costat, no hi havia mai ningú. Estava trist, sol, de fet, deprimit. Cada dia quan arribava de l’escola anava a la meva habitació, i em passava moltes hores tancat allà dins amb el meu mòbil, veient pel·lícules, dormint…
M’agradava passar l’estona allà. Era el meu territori, la meva cel·la, el meu castell. M’evadia del món i de la gent, evadia tot i tothom. Ara segueixo fent exactament el mateix però simplement m’he fet gran.

L’amor

Cèlia Aviño_3r A Col·legi Maria Moliner
Què és l’amor? Per què fa tant de mal? És tan dur quan tens la sensació que estàs a punt de perdre la persona que més estimes, que et fa sentir la més feliç, amb qui vols passar la resta dels dies, hores i minuts al seu costat, amb qui penses cada segon de la teva vida… Aquella persona que quan la mires als ulls el temps s’atura. I després està aquesta part dolenta, la part que a ningú no li agrada, la part que no saps què pensa l’altra persona. En realitat no saps si és veritat el que et diu, no saps si de debò t’estima. I si no t’estima? I si estàs lluitant per a res? Això és l’amor: no saps quan et vindrà ni quan se n’anirà.