La sort capgirada

Sergi Costa Urrea_4t Col·legi Sagrada Família

Un matí un home va sortir a treballar com sempre. Aquesta vegada va ser diferent als altres dies.  Es va trobar una cartera en sortir del seu portal i el primer que va fer va ser mirar els diners que hi havia. N’hi havia uns quants, de bitllets, així que va posar-se a comptar-los: deu bitllets de 50 € i cinc de 20 €, això donava un total de 600 €. No va dubtar a agafar-los, posar-los a la seva cartera i tornar a deixar la bitlletera en el mateix lloc on l’havia trobat, com si no hagués passat res.
En arribar a la feina es va adonar que havia perdut la seva cartera i el seu dia de sort va convertir-se així en el seu dia de mala sort.

Morir per néixer

Clàudia Guerra_4t  Col·legi Sagrada Família

Es va despertar, i,  com sempre, al seu llit, travessant pel seu cos milers de sondes; envoltat d’incomptables aparells, amb el dolor insuportable de tots els dies, enfonsat en el més profund dels seus ossos; dolor que només mitigava les estones que aconseguia dormir. Un somriure es va dibuixar en els seus llavis, el dolor mai havia estat tan intolerable. Mai havia entès el perquè del seu dolor i del seu patiment. Volia desaparèixer, tornar a néixer, odiava la seva vida. El que ell no sabia és que la vida ens posa obstacles per fer-nos més forts, però ell no ho entenia. Desitjant morir per tornar a néixer va fer el seu últim alè.