640

Anthony Presman_3ème E Lycée Comte de Foix
640 caràcters què és? Què puc fer en tan poc espai? Una història d’amor? No, massa banal. Un detectiu! Tampoc, n’hi ha hagut molts des del 1841. I si faig alguna cosa creativa? No, no tinc prou lloc. Què diria el jurat si faig un smiley?  (*_*)  No, tampoc. Què puc fer?  QUÈ PUC FER!!!!!
Ja ho tinc! Faré un toast! Per als grecs! Per qui ha inventat l’abecedari! Gràcies a aquest antic poble que ha fet això possible. Quin número tan interessant, 640, 640, 640!!!
És molt interessant com una sola cosa repetida moltes vegades pot tornar una persona boja.
ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ!
I en aquest moment em desperto…, mai arribo fins al final.

L’abans i el després

Ion Barciela_3ème Lycée Comte de Foix
M’havien dit que aquell lloc era genial per a mi, cosa que per a d’altres seria un lloc incòmode. Aquell dia feia massa bo per fer-ho, feia un sol magnífic, però s’havia de fer. Era la meva decisió, en aquell instant no pensava en res més, només a fer-ho. Perquè si em posava a pensar en els bons moments me’n penediria. L’última imatge que vaig tenir era jo saltant. I l’últim que vaig sentir era el meu rostre contra l’asfalt. Ara ja no estic entre vosaltres. S’ha acabat tot per a mi. Ho he perdut tot. Ja no em queda res. En aquell moment que estàs a l’aire penses en tot allò bo de la vida i al mateix moment te’n penedeixes.