Sense retorn

Clàudia Micó Marot_4t A Col·legi Mare Janer

En un moment tot pot canviar. Alguna cosa pot passar perquè res torni a ser el mateix. Un dia et pots despertar i adonar-te que allò que pensaves que tindries per sempre, que ja no valoraves perquè donaves per suposat que sempre seria allà, al teu costat, ajudant-te i recolzant-te sempre que pogués, ja no hi sigui. Llavors t’adones que allò tan essencial per a tu desapareix de cop. Sense avisar. Sempre creiem que ens quedarà més temps. Però aquest temps es pot acabar en qualsevol instant. Mai no saps quan serà l’última rialla, l’últim petó, l’última abraçada. No saps mai quan serà l’últim moment, l’últim adeu, l’últim sospir…

És massa tard

Carla Sabat León_4t A Col·legi Mare Janer

Al principi semblava que tot anava bé. Cada cop n’estava més convençuda, perquè realment t’estimava; però les coses es van començar a torçar. En aquell moment vaig decidir donar-te un últim vot de confiança. No el vas saber aprofitar. Tu vas continuar fent la teva i no sabies que jo ja hi havia posat fi, que no podia més.
Espero que aquest temps sense estar junts t’hagi pogut servir per reflexionar sobre els teus actes. Ara, un perdó teu ja no me’l crec, sé que estan plens de mentides.
Recorda que em vas perdre un cop, em vas enredar i vaig caure de nou en els teus jocs. Avui et dic que és l’última vegada, creu-me. Massa tard.