El meu primer frontflip

Hector Galdón_3r A EA SEGONA ENSENYANÇA STA. COLOMA
En aquell moment estava tan, però tan nerviós. Tothom m’estava mirant, pensaven “el farà?” o “no el veig molt segur”. Jo també pensava que no el faria, aleshores vaig estar provant-ho al llit elàstic, per agafar confiança. Vaig estar provant-ho, és evident que em sortia bé al llit elàstic. Després d’una estona vaig anar a provar-ho al terra, em vaig mentalitzar i el vaig anar a fer, de cop em sentia molt nerviós, quan de cop vaig saltar, allà tot anava bé. Però quan vaig voler girar, em vaig desestabilitzar i em vaig menjar el terra. Al principi em vaig desmotivar, però els meus amics em van motivar un altre cop i vaig caure bé.

L’esperança

Xavier Fernández_3r A EA SEGONA ENSENYANÇA STA. COLOMA
Fa molts anys, al segle XII, a les muralles de Londres un cavaller estava mirant a l’exterior d’on hi havia centenars d’escocesos preparats per atacar. De cop un noi va aparèixer al costat del cavaller. El va reconèixer, era en Markus! El carnisser d’Uberseiken. No gosava parlar. -Markus! Va exclamar el noi. -Què vols? -És la primera vegada que lluito. Què he de fer? -No morir. -Sí, clar. Però si moro serà en la glòria de la batalla.
-Avui no hi haurà cap glòria! El cavaller es va treure un collar i el va tirar a terra. -Creus que em coneixes: saps el que he fet, el que he vist! Rendeix-te. -Com tu!-
-Ets un bon noi. No et separis de mi, ja venen.