El doctor Marc

Yuri Sendon Risco_3r C CEMM La Margineda

El Marc va venir dels Estats Units. Ell va agafar un avió cap a Barcelona on va instal·lar la seva clínica. Un cop instal·lat al seu despatx de l’hospital, va començar a remenar líquids. Tot anava bé, fins un matí que va anar al laboratori. Allà l’esperava una dona amb el seu fill. El nen anava amb cadira de rodes. La dona li va demanar que intentés fer una cura perquè l’Evans pogués caminar. El Marc va acceptar i es va posar a remenar líquids, però un d’ells no va fer una bona reacció. En un instant la barreja dels líquids van provocar una explosió i es va sentir BOOM!
Molta gent va morir aquell dia a l’hospital.

El meu somni

Xuan Zheng_3r B CEMM La Margineda

Tot això comença justament un dia abans del primer dia de col·le. Era un dia normal i jo estava jugant amb el meu ordinador, i de sobte, la meva mare va entrar em va dir: –Xuan, demà comença el col·le, i el tercer d’ESO és molt important, per això, quan comenci, no et deixaré jugar amb l’ordinador. Jo estava una mica trist perquè no podria jugar més, i llavors vaig preguntar a la meva mare: –D’acord, però avui puc jugar mitja hora més perquè és l’últim dia de vacances?
La meva mare em va dir: –No, ja és molt tard i  has de llevar-te molt d’hora. Aquesta nit he somiat que de gran seré un gamer professional i guanyaré molts diners.