El joc perfecte

Riku Kano_3r b EA SEGONA ENSENYANÇA ENCAMP

La història comença amb un noi que té 9 anys i que es diu Samuel, anant a l’escola amb el seu millor amic, David. Sempre estaven parlant sobre a quin joc podrien jugar els dos. De cop i volta van aparèixer una colla d’homes que deien:
-Eh, home, ahir et vaig rebentar al Call of Duty BO2!
En Samuel va escoltar això i va anar a buscar informació sobre el joc. Quan els dos amics van anar al pati, li va explicar al David de què es tractava el joc i van decidir comprar-se’l. Van arribar a casa del Samuel, van preguntar si se’l podria comprar i li van dir que sí, després van anar a casa d’en David i li van dir el mateix. Ja tenien joc!

Ball de màscares

Ivan Juliao_3r B EA SEGONA ENSENYANÇA ENCAMP

Un noi acabava d’arribar a classe de ball quan les audicions ja havien acabat. La líder del grup es va empipar. Faré l’impossible perquè surtis! I això va fer, era el seu punt d’enfocament. El dia del campionat el noi no va aparèixer i l’altre noi amb qui ballava estava amb crosses. Així que es va presentar un altre noi. Ella no sabia qui era, però va començar a ballar amb ell, ballaven com si estiguessin fets l’un per a l’altre. Quan van acabar la noia li va preguntar qui era, el noi es va treure la màscara i va dir: “Sóc jo solament, jo.” Va marxar i la noia mai el va tornar a veure.