Un cap de setmana espantós

Albert Ávila_3r A INSTITUT ESPANYOL

Un dia com tots vaig a anar a Barcelona amb el pare i la mare. Vam anar de compres a moltes botigues i supermercats. Vam comprar una pila de roba, una bicicleta i un munt més de coses.
De tornada cap a Andorra, el lloc on residíem, quan arribàvem a Cervera se’ns va creuar un cérvol a la carretera i el pare, que anava distret, no va poder fer res per evitar-ho.
Quan vam arribar a l’hospital, cap dels tres no recordàvem res. Amb ajuda d’una neuròloga, a poc a poc vam començar a recuperar el passat.
Aquell accident ens va canviar la vida i des d’aquell moment vam ser una família molt més unida.

¡Gol!

Xabier Franco_3r A INSTITUT ESPANYOL

S’inicia la jugada pel porter d’Universitaris. Li passa a Tobias, l’etíop controla i regateja el jugador de Lleons, que el ve a pressionar. Segueix amb la pilota, s’apropa al centre del camp. I de sobte veu com Zack es desmarca per la banda esquer­ra, li envia una passada mil·limetrada a l’espai. De cop apareix el capità de Lleons i la talla, però el rebuig li cau a Diego que envia un pas llarg a Michael que controla d’esperó, i continua corrents fins a la línia de fons. En arribar a la línia de fons dribla dos jugadors de Lleons, fa un pas de la mort a Dempsey que no el desaprofita i fa un gol amb el tac.