Free fly

Alex Palacios_3r A COL·LEGI ANNA MARIA JANER
Tot humà sobre aquest món ha desitjat volar, i no volar amb un avió, ni amb una ala delta, volar sense cap aparell, lliure, sense entrebancs ni teories absurdes. Si ens és impossible volar físicament: no tenim ales ni un cos aerodinàmic, pesem massa i la gravetat ens atrapa… Llavors només ens cal pensar si l’ésser humà està preparat o no per volar. Per què els ocells volen? És una pregunta que s’ha anat repetint l’home al llarg de la història. Hi ha qui troba injusta aquesta diferència, però no hem d’oblidar que, com a humans, tenim la possibilitat d’arribar allà on ens proposem. Sempre podrem volar amb les ales de la imaginació.

La meva major por

Judith Lasne_3r A COL·LEGI ANNA MARIA JANER
Quatre mesos des del nostre adéu. L’estiu va acabar i amb ell el millor mes de la meva vida. Gràcies a tu, el meu primer amor. Durant aquests mesos no hi ha hagut ni un sol instant que no hagis estat present.
Ja al cotxe, compto cada segon que passa, perquè és un segon menys per al nostre retrobament.
M’he adormit i el cotxe ja no està en moviment, però hi ha molta llum. No sé on sóc. Hem patit un accident. El pànic m’envaeix. Veig la teva cara, però no em consola, vull aixecar-me i no puc. M’ho expliquen, per sempre lligada a una cadira. Les meves cames ara són de cartró. La meva enemiga, a partir d’ara la meva millor amiga.