L’estiu

Tatiana Gonçalves_3r B EA SEGONA ENSENYANÇA ENCAMP
Un estiu a Andorra una nena va anar al parc a jugar amb unes amigues però cap d’elles va aparèixer. La nena es va quedar sola, la nena va començar a plorar perquè no hi havia ningú que jugués amb ella. Passat un temps un nen va arribar i va veure la nena plorant i es va apropar per parlar amb ella. La nena li va dir que l’havien deixat sola i el nen va sentir molta pena per la nena i va voler jugar amb ella.

Amistat perillosa

Oriol Martínez_3r C EA 2a Ensenyança Santa Coloma
Una nit d’estiu, un noi anava sol pel carrer i es va creuar amb grup de joves amb pinta de dolents. El van parar i li van preguntar què feia voltant a aquelles hores de la nit. Va respondre que havia discutit amb els seus pares i que no volia estar a casa. Llavors, el van convidar a unir-se a la colla i, a un carreró on no passava ningú, van treure drogues. El nouvingut mai les havia tastat i va ser el seu primer cop tot i que no l’últim. Així, es va integrar ràpidament al grup i va començar a prendre regularment aquelles substàncies. Amb el temps, el noi es va acabar enganxant a les drogues i va morir molt jove de sobredosi.

Sensació que sols sento quan neva

Mariona Guasch Romero_3r C EA 2a ENSENYANÇA ordino

Em desperto. Tinc la sensació que alguna cosa passa. Però, com cada dissabte, em quedo uns minuts més al llit sense fer res. Després d’una estona, em llevo. El primer que faig és mirar per la finestra. Per fi, totes les muntanyes estan cobertes d’una gran i blanca capa de neu. Pujo les escales i torno a mirar per la finestra. El primer que penso és obrir la porta del balcó. Només trec el cap, ja que el ter­ra està completament cobert de neu. Aquesta sensació que tant m’agrada, aquesta sensació només la sento quan neva. Una sensació de buit, silenci, tranquil·litat, com si tot el món es parés a observar aquest meravellós paisatge.