Les millors amigues

Blanca Roman_3r E (Curs 2016-2017) EA 2a Ensenyança Encamp
Tot va començar en una guarderia, quan dues nenes molt tímides es van conèixer. Al principi, la nena de cabells marrons que es deia Blanca, no parava de molestar la nena de cabells rossos que es deia Iris. L’Iris sempre se n’anava a plorar amb la mestra. Quan es van fer molt amigues es van haver de separar, ja que no van anar a la mateixa escola. Quan ja eren més grans es veien molt poc, tan poc que no semblava que fossin les millors amigues, però gràcies al seu cantant preferit van tornar a ser amigues. Quan ja tenien quinze anys, la mare i el pare de l’Iris ens va convidar a anar a un concert del nostre cantant preferit a Barcelona. Va ser molt divertit, ens ho vam passar genial i el millor de tot és que vam recuperar l’amistat.