Sortida al Museu dels Dinosaures de Pequín

Laura Artero _3r Col·legi Sagrada Família
Hola, el meu nom és Laia i vaig a quart d’ESO en una escola de Catalunya i ara mateix som en un hotel de Pequín amb els meus companys de classe preparant-nos els apunts i les llibretes per a la sortida de demà al museu, on hem de fer una visita que ens ajudarà a saber més dels dinosaures i a aprovar l’assignatura d’història. Hola de nou estimat diari, la visita d’avui ha estat tot un èxit, molts dels nostres companys anaven amb la seva parella o grup d’amics. Jo he anat amb el meu xicot, l’Arnau, ben agafats de la mà. A mi m’agraden els dinosaures, i com era esperat, marxem d’aquí a dos dies,  per fer aquest viatge hem guanyat molts diners al llarg del curs, ara que estem a finals, i ara a gaudir de dos dies fent turisme és la primera vegada que l’ escola ve aquí.