Amor a primera vista

Tània de Sousa_3r C EA segona ensenyança d’Encamp

Un dia com qualsevol estava entretinguda llegint un dels meus llibres favorits. De sobte, vaig sentir alguna cosa molt a prop meu, així que vaig mirar al meu voltant. Aturat davant meu, estava la cosa més bella que havia vist en la meva vida. Els meus ulls van començar a brillar com mai ho havien fet i el meu cor bategava amb totes les seves forces. El vaig mirar directament als ulls, no podia apartar la vista. Els seus ulls eren únics, molt grans i d’un color gris que mai havia vist. Estava molt a prop i podia veure les seves imperfeccions. Vaig veure que tenia molt pèl i que també estava una mica brut. Després d’estar una bona estona mirant-lo, em vaig aixecar i vaig agafar el conill per donar-li una bona dutxa. A partir d’ara aquest conillet serà meu.