No, això no és amor

Chloe Rossell Badia_3r B COl·LEGI MARÍA MOLINER
Era un matí com qualsevol, el sol s’havia llevat i els núvols s’havien esfumat i se sentia com el gos del veí bordava d’alegria en veure el seu amo. Però jo en canvi no estava ni desperta i el meu mal humor tampoc s’havia esfumat. Vaig agafar el mòbil esperant el missatge amb ansietat i el vaig llegir: “T’espero a les tres al parc.” De seguida vaig veure l’hora. No hi havia temps. Vaig arribar i ell estava amb els ulls plorosos i impacient per veure’m.
No, el nostre amor ja no podia tornar a ser reviscut. La relació havia estat tòxica i no hi havia res a fer. Ell em pregà, m’insistí.
No, el domini i la gelosia no són amor!

Puff

Paulo Monteiro Pereira_3r B COL·legi MARÍA MOLINER
El mosquit es deia Arnau i era un mosquit molt aventurer. El seu somni era viatjar a la Lluna. Un dia, l’Arnau va sentir per la ràdio que al cap de poc sortia un coet cap a la Lluna. Per al dia de l’enlairament, el mosquit es va preparar durant set dies per estar allà molt ben ense-nyat. El dia assenyalat l’Arnau va pujar al coet rumb cap a la Lluna, sabia que el viatge tardaria quatre dies. Estava molt content, seria el primer mosquit a arribar a la Lluna! Tot emocionat, escalfa per sortir. I quan està a punt de sortir es posa a plorar de l’emoció de veure el seu somni fet realitat. A l’hora de sortir baixa i al cap de tres segons…