El misteri

Núria Aguado_3r E  EA 2a Ensenyança Encamp
L’altre dia estava a casa i algú va picar a la porta, parlant amb un to molt enfadat. Vaig obrir una mica espantada, eren els meus amics. Tots feien males cares! De cop, un per un em van començar a dir coses que, suposadament, jo havia dit i estaven molt afectats. Els vaig assegurar que jo no havia estat, però no em van creure i se’n van anar. Molt estranyada, vaig anar a investigar què estava passant. Caminant, vaig veure una persona que s’assemblava molt a mi i m’hi vaig acostar. Era la meva germana bessona! Jo em pensava que se n’havia anat a viure a Londres, però havia tornat per demanar-me explicacions. Li vaig explicar que la vaig deixar sola feia anys perquè em vaig sentir obligada a fer-ho. Després d’una llarga estona, em va perdonar i ara estem més unides que mai.