No entenc res

Gisela Justes_3r ESO CoL·legi Sagrada Família
Estic al llit estirada, no paro de donar voltes d’un cantó a l’altre. No sé què em passa, alguna cosa em molesta, no sé què és. Em noto mullada, obro el llum, miro per dintre del llit, està tot sec, miro per tot arreu i tot està correcte. M’aixeco i me’n vaig a la cuina, no hi ha plats, ni gots, solament hi ha una ampolla d’aigua. No entenc què està passant, potser estic dormint. Em faig un petit pessic al braç, però noto el dolor, ara sé que estic desperta. Vaig a l’habitació dels meus pares i els pregunto què esta passant, em miren i no em contesten. No entenc res, em vesteixo i surto al carrer, solament escolto el soroll de les bosses corrent pel vent. Camino una mica, no veig ningú, no sé quina hora és ni quin dia som. De sobte noto una mà sobre la seva espatlla i em giro….