Coses Impossibles

Raguig Dalila _3ème H Lycée Comte de Foix
Què és per a mi pensar? Per a mi pensar és com imaginar-te coses reals però que a vegades són impossibles d’aconseguir o de fer. Com ara volar o respirar sota l’aigua o tenir la capacitat de poder aguantar el fred de l’espai exterior sense la necessitat d’uniformes especials… ets a la vida real creus que no es pot fer oi? Dons és veritat, però ho pots imaginar, tot es pot imaginar. Un famós va dir que les persones potser tenim la capacitat de volar però que el problema és que no sabem valorar aquest do. Però si de veritat poguéssim volar, no seria genial? I de respirar sota l’aigua amb nas i pulmons. No seria fantàstic?

El fantasma

Lea Simonet_3ème H Lycée Comte de Foix
Durant la nit, veig una llum aparèixer alternativament al passadís davant de la meva habitació, mentre estava sola. Respiro profundament i em dirigeixo cap al passadís. Distingeixo una ombra blanca davant meu però que desapareix de cop i volta. Torno ràpidament al meu llit, i m’amago a sota del llençol. Em pregunto si pot ser, serà un fantasma?
No arribo a dormir perquè fa molt fred, decideixo anar a agafar una manta al menjador. Escolto com uns passos que venen del passadís. Veig que és el meu germà petit que porta un llençol blanc a sobre amb una làmpada a sota per semblar un fantasma, volia fer-me por. Era Halloween.