Papallones

Maria Rocha Leite_3r B Col·legi Anna Maria Janer
Desitjava que aquell moment perdurés per sempre, que aquell precís instant fos etern. Era incòmode però únic. Aquella proximitat entre els dos i la seva inseguretat va provocar una explosió d’emocions. Els nostres ulls es miraven. I sentíem milions de papallones ballant dins les nostres panxes. De cop i volta, vaig fer un petit pas enrere. Però no volia trencar-te el cor, i el vaig fer de nou cap endavant. Els nostres llavis s’abraçaren en una perfecta harmonia. Una harmonia que mai no s’oblida. De sobte, va sonar un soroll molt fort, com una cançó sense lletra. I vaig obrir els ulls. Només havia estat un somni. Però un bonic somni.

La caiguda de l’amor

Alba Moreno Neras_3r B Col·legi Anna Maria Janer
Era mitjanit. L’aniversari de l’Àlex. Estava en una discoteca. Se li apropà una noia rossa. No recordava qui era. Va començar a parlar-li, la veu li semblava familiar. Era ella, la seva antiga companya… havia passat tant temps des d’aquell enrenou… L’Ariadna li va agafar la mà i ell va tornar a sentir aquell formigueig a l’estómac, però hi havia alguna cosa estranya en l’expressió de la seva cara. Es van dirigir cap a la sortida.
Estaven en un carreró fosc. El va abraçar. Desitjava que aquell moment perdurés sempre quan, de cop, es va aturar el temps per a l’Àlex. Va deixar de respirar. L’Ariadna li havia disparat…