Records

Jan Fernandez_3r A EA SEGONA ENSENYANÇA D’ORDINO

En el precís instant en què trobo a faltar aquelles mirades comprensives, quan reflexiono sobre el meu futur, uns homes desconeguts em venen a buscar i no sé on em porten, però sé que són portadors de males notícies. Recordo els seus rostres amb nitidesa, tristesa i ràbia.
Els que em van donar tot el seu afecte, el seu amor, el seu tot per veure’m feliç, ara ja estan al cel. Els trobo molt a faltar. No puc parar de pensar-hi. Em penedeixo de no haver-los explicat els meus problemes perquè em donessin més consells. Sabré viure sense ells? Penso en les abraçades plenes de tendresa que em feien i els records són l’únic que em queda.

Aprèn a valorar-te

Isabella Crafar_3r A EA SEGONA ENSENYANÇA d’oRDINO

Tothom ensopega amb algú que acaba convertint-se en el seu punt feble. Ho fas tot per ell i no vols veure’l mai malament. Malgastes el teu temps preocupant-te’n i no saps les coses que et perds per intentar ser com ell vol. Tens tanta por de perdre’l que acaba aprofitant-se’n. Aquella persona et decep i al final t’adones que no ha valgut la pena, que has gastat el teu temps i la teva energia en una persona que no et valora com cal. En lloc de perdre el temps amb persones que no s’ho mereixen, troba algú que et valori per tot el que fas per ell i que t’estimi com la persona que ets. No vagis darrere de ningú i pensa en tu mateixa.