L’amistat

Marta Pino_4t B INSTITUT ESPANYOL

Parlar de l’amistat és complicat, perquè no sabem el significat d’aquesta paraula. Tots pensem que és aquella persona que està sempre amb tu, que si tens problemes t’ajuda, que no té por de mostrar-te la realitat i de fer-te veure que el món no gira al teu voltant. És clar que existeix la falsedat, no cal negar-ho, perquè tots hem dit alguna vegada coses que no pensem. Confiem massa en les persones sense saber com són en realitat, ho dónes tot per elles, intentes assemblar-t’hi, però fas malament perquè ser una persona que no ets solament et converteix en un altre robot. Per això, ser diferent, pensar diferent, no té res de dolent, al contrari, això significa que tens personalitat. En el meu cas, sóc d’aquelles persones que es deixa influenciar pels altres, i sempre en surto escaldada.