La prova

Carmen Mascarell _3r A COL·LEGI SANT ERMENGOL

En Quim és un espia secret que investiga la mort del seu amic militar. Ha sortit a buscar el correu i s’ha trobat un home que l’apunta amb una pistola mentre li demana educadament que l’acompanyi. Creuen la ciutat sencera fins arribar al bosc. El fan baixar del cotxe i el condueixen a l’entrada oculta del que sembla una cova. Creuen la porta i davant els seus ulls apareix un enorme laberint, on al bell mig es troba una estàtua de Mercuri. Algú li diu: –Espavila’t, nen! Que m’espavili a què?, pensa en Quim. Què he de fer? De sobte, sorolls de trets fan que el nostre amic hagi d’arrencar a córrer, endinsant-se en el laberint. I és que si fem orelles sordes a la vida, la vida ja s’espavila per fer-se escoltar i col·locar-nos al lloc que ens pertoca.