Sensacions

Alèxia Galbay_3r B EA Segona Ensenyança Santa Coloma

Aquella sensació que segur que tothom ha tingut en algun moment, alguns en diuen por, altres nervis i alguna vegada he sentit com deien pessigolles a la panxa.
Aquella sensació que tens abans de fer alguna cosa i que realment estàs dubtant si fer-ho o no. Realment a mi més d’un cop m’ha passat i potser no he acabat fent allò que volia fer de tant nerviosa que estava i que em feia una mica de por. I no les he acabat fent per tonteries com què pensarà la gent o si no ho faig bé i em bloquejo… Realment el millor és tirar endavant i que passi el que hagi que passar, si caus et pots tornar a aixecar i sempre pot sortir bé.

Increïble!

Stella Fernandes_3r B EA Segona Ensenyança Santa Coloma

Avui és la meva primera excursió amb l’escola. Estic nerviós, ja que és el primer cop que passo una nit sense els pares. Però, tot i això, estic emocionat per estar en plena natura. Un cop arribo a l’escola me’n vaig immediatament a l’autocar. Al final del bus hi ha els xulos, al contrari que el Jack i jo que seiem a davant de tot. Arribem al bosc on hem de muntar les tendes de campanya. Ens posem mans a l’obra i ho deixem tot enllestit per a la nit.
Anem a donar un tomb pel bosc. Estem molt contents, el Jack i jo. Seguidament ens posem a les tendes a dormir!