Temps

Inés Higuero_3r B INSTITUT ESPANYOL

Temps, què és el temps? Mil·lèsimes de segons que passen sense detenir-se, sense pietat i arrossegant tot el que troben: les nits amb la teva millor amiga, aquella cançó que vas ballar a la discoteca, les nits veient la tele amb la teva àvia, aquell noi que et va enamorar, els sopars de Nadal amb tota la família, els petons desesperats… Però sabeu una cosa? Aquesta vegada el temps no ha guanyat la partida perquè tots aquests moments, tots aquests records, estan a recer d’absències i desmemòries, guardats en un raconet del nostre cervell, tancats amb una porta, que tan sols s’obrirà quan l’oblit et faci una visita en forma de mort.

El meu millor passatemps

Ana Cardoso_3r B Institut espanyol

M’encanta escriure. Quan passo la punta fina del llapis pel suau paper, quan no puc més i em poso a escriure expressant tot el que sento, quan mentre ho faig les meves llàgrimes salades van rodolant fins als meus llavis fins, em sento francament bé. És la millor sensació que he experimentat. Abans no m’agradava gens, però ara, en aquest moment precís, em sento tan bé! M’aporta tanta satisfacció, abans, mentre i després de fer-ho!
Ningú no ha comprès mai com només escriure em fa sentir tantes emocions i em fa sentir tan bé, fins que han descobert que el llapis era una làmina fina de metall i el paper era la meva pell.