El 24 de desembre a la nit: 2002-2010

Anna Pujol_3r D EA SEGONA ENSENYANÇA STA. COLOMA

Quan era petita, cada any per Nadal ho celebràvem el dia abans, és a dir, el dia 24 de desembre a casa d’uns amics considerats familiars. El 24 de desembre, jo ja em despertava conscient del que passaria aquell dia. Com cada any, el meu pare al matí quan jo dormia, ajudava a decorar la casa on anàvem a celebrar la festa de Nadal i ajudava a disfressar de Pare Noel l’amic. Aquella nit consistia que el Pare Noel toqués la campana, i tots nos­altres des de casa la poguéssim sentir i l’anéssim a buscar. Jo sempre tenia el cor a mil per hora, del misteri on podia sortir amagat el Pare Noel. Són petites coses de la infància, que quan ara ho penses dius “ja m’he fet gran” i a poc a poc vas veient la teva maduresa.