La meva oportunitat

Natàlia Lima_3ème Lycée comte de foix
Estava al jardí del parc amb la meva cosina. De sobte va aparèixer el noi que m’agradava. Era un noi molt guapo amb ulls marrons i cabell castany. No era alt ni baix, però per a mi era molt atractiu. Se’m va apropar i em vaig ficar nerviosa. Em va dir que volia parlar amb mi, però jo soc molt tímida. Vaig girar el cap i la meva cosina ja no hi era. Em vaig espantar perquè no sabia com reaccionar. El noi també va desaparèixer i no vaig poder parlar amb ell. Era l’única oportunitat i una experiència única! De sobte vaig despertar-me d’aquell somni totalment desorientada pel mal de cap que tenia. L’endemà el vaig conèixer!

El noi i l’Àngel

Oscar Freitas_3ème Lycée comte de foix
Un dia a un noi li va aparèixer un àngel mentre dormia i el va despertar. El noi es va espantar. L’àngel li va dir:
–Noi tranquil! Vinc del teu cap, no estic aquí per fer-te mal, sinó per ajudar-te! Soc producte de la teva imaginació!
Havia deixat enrere la seva solitud, la felicitat omplia els seus dies. Al dia següent tenia un partit de futbol. El noi es va adormir i l’àngel va començar a estudiar el contrincant.
A les 11 del matí va començar el partit. L’equip del noi va començar a perdre per 5 a 0! L’arribada de l’àngel va ser decisòria. El noi va marcar 6 gols que li van donar la victòria. Quin somni tan victoriós!