Autor

Aaron Barciela Baraut_3r B Col·legi Anna Maria Janer
No soc un simple il·luminat que pensa en bajanades ni escriu per escriure, tinc una feina, soc autor. Autor de novel·les, poemes i contes, jo marco el camí d’un personatge acabat de néixer en la meva ment i que perdura fins al final de la meva vida.
Em sento com si fos una divinitat, un pintor de vides inventades. Però el problema és que no trobo una història que pugui atreure els lectors, no crec que els meus pensaments siguin dolents, però no són d’un caire gaire exquisit, simplement són pensaments. Com ho puc fer per trobar una història amb èxit? Crec que aquest no és el meu camí, simplement no estic destinat a escriure.

L’hotel

Gerard Carreras Mallol_3r B Col·legi Anna Maria Janer
Per la meva nova feina m’he traslladat a una nova ciutat i visc en un nou habitatge. Un hotel. Petit. Ahir vaig arribar força tard. En entrar-hi, vaig sentir el soroll de talons que baixaven del tercer pis. Era una senyora baixeta que va passar davant meu. No li vaig veure la cara. Va entrar a l’habitació que hi ha al final del meu passadís. La 33. M’hi vaig atansar. Curiós. La porta estava tancada i la llum apagada. Avui he preguntat per la dona i ningú no m’ha donat cap resposta. Una llogatera, la més antiga, m’ha dit que era l’anterior propietària, morta ja fa molts anys. I s’ha acomiadat. I ha entrat a la seva habitació. La 33.