L’origen de la vida

Marc Sistach_3r Col·legi Sagrada Família
Una vegada vaig veure que, en un lloc deshabitat de la civilització, hi havia una tribu d’indígenes que veia la llum com una cosa sagrada, i per a qualsevol pregunta que tenien utilitzaven la llum com a resposta, llavors em vaig ficar en els seus llocs: de sobte, va aparèixer una llum petita però forta, i aquesta es va anant engrandint fins que va arribar al punt de tenir suficient llum per a modificar-la físicament. Es va centrar gran part de la llum en un punt, i dins hi havia dos tipus de llum, una es guiava per les primeres emocions que sentia i l’altra es guiava per la lògica. Després aquella llum va continuar engrandint-se fins a fer altres punts, cada punt ajudava que la llum s’engrandís. Després de quasi un any la llum va deixar d’expandir-se.