Tornem

Bea Robinat Cuiñas_3r Col·legi Sagrada Família
Toca l’alarma, em desperto, estic desconcertada, miro el rellotge i són les vuit del matí, no entenc res del que està passant, tinc molta son, l’alarma segueix sonant, m’aixeco, no puc incorporar-me, estic molt cansada, torno al llit i m’adormo, l’alarma torna a tocar, ara és un quart de nou, no entenc res, encenc el llum, m’aixeco, tinc molt fred, obro cortines i veig que està plovent, estic confosa perquè no sé què està passant, vaig a la cuina i miro el calendari, no pot ser, és 9 de setembre, em quedo parada, l’estiu s’ha acabat, el món em cau a sobre, m’adono que comença la rutina d’estudiar, aixecar-te d’hora, anar-te’n a dormir aviat, comencen els dies freds, en els quals no pots anar a la platja, en els quals l’estiu s’ha acabat i tot es queda en un record.