En Marc

Lorena Puente Serena _3r A Col·legi Anna maria janer

Així era la meva vida, la vida d’una dona vídua amb dos fills, en Marc i la Sara. El meu dia començava despertant-los, preparant l’esmorzar i acompanyant-los a l’escola. Aquell dia no vam poder esmorzar, teníem pressa.
Passàvem, de camí a l’escola, per un carrer de Barcelona on hi havia paradetes de menjar. A en Marc li entrà gana i, sense avisar, se’n va anar directe a una de les que hi havia a l’altre costat de la via. Va passar un cotxe. No li va donar temps d’aturar-se. La Sara i jo vam córrer a ajudar-lo. Ja era massa tard, en arribar no respirava. Aquell dia i aquella dolça olor sempre ens recordaran en Marc, petit i agosarat.

Aquelles nits

Elsa Elrington Samaniego_3r A Col·legi Anna Maria Janer
Trobo a faltar aquelles nits en què mirava dins l’armari o sota el llit, per assegurar-me que no hi hagués cap monstre. Les nits en què la por que tenia en apagar el llum es convertia en l’ombra dels arbres que es reflectia dins l’habitació. Les nits en què m’amagava sota la meva manta protectora de pors. Les nits en què cridava la mare perquè amb la seva veu calmada em llegís un conte que màgicament em fes dormir. En despertar-me cada dematí, tots els monstres de la nit desapareixien fins a l’acabament del dia, quan de nou em retrobava amb tots els meus enemics. Un dia es van acomiadar, i, des de llavors, ja no els he vist. Enlloc.