Jo

Noemí Gonzalez _3r D EA 2a Ensenyança Encamp

Em vaig aixecar. Disposada a conèixer-lo. Disposada a donar-ho tot per ell. Sí, era ell, el meu primer amor. Jo era una nena que mai s’havia enamorat però, quan el vaig veure, sabia que ell seria el meu primer amor. Era guapo, tenia els ulls verds, tenia el cabell castany… Era genial. Vaig començar a parlar amb ell. Però hi havia un problema. Ell tenia moltes noies darrere i mai es fixaria en mi. Però ell passava de totes. No entenc per què. Perquè totes les noies que tenia darrere eren les més populars i guapes. Però el que mai m’imaginaria és que qui li agradés fos… Jo. Ara entenc que tot no és un simple físic.

Adeu

Roc Adran Cervera _3r B EA 2a Ensenyança Encamp

Era el meu millor amic, el millor advocat de la ciutat, no va perdre mai cap cas, tenia un caràcter i un tarannà especial que el feia el millor home que he conegut mai, sempre anava ben vestit i ben elegant. Ara és mort…
En acabar el discurs me’n vaig anar mig plorós, vaig sortir de la capella on se celebrava aquell trist funeral, necessitava anar al bar més proper que hi havia. Vaig seure al tamboret del costat de la barra, vaig demanar un whisky escocès d’un glop i sense agafar aire me’l vaig acabar, vaig caure estès a terra. A partir d’aquí recordo ben poc, on soc ara? Soc viu? Només noto fred.. i tristor pel meu gran amic.