El deu i onze

Noa Sanchez_3ème D Lycée Comte de Foix

Aquell cap de setmana va ser fantàstic. Teníem una sortida amb l’equip de rugbi. Era dissabte i els companys anaven arribant, estaven nerviosos però contents a la vegada. Quan va ser l’hora, vam pujar tots al bus, el viatge va ser bastant llarg, però durant el trajecte ens ho vam passar bé. Quan vam arribar al nostre destí ens vam haver d’esperar unes hores abans de jugar els partits. Estava molt nerviosa quan vam començar a jugar, però en un tres i no res es va acabar el partit, després de dutxar-nos i canviar-nos, cadascú al seu vestuari, és clar, vam sortir a jugar. Ha estat el meu millor viatge amb els companys de rugbi.

El pitjor dia de la meva vida

Anna Francisca_3ème D Lycée Comte de Foix

L’estiu passat la meva família i jo vam anar a passar tres setmanes de vacances a casa de la meva àvia, a Portugal. Un dia que els meus pares van sortir a passejar i que la meva germana s’estava a l’habitació, fugint del sol, jo, com que soc curiosa de mena, vaig anar a investigar al camp. Hi havia una caseta petita, hi vaig entrar, era de fusta i tan vella que quan caminaves el terra cruixia.
La porta es va tancar, jo vaig seguir xafardejant. Més tard, la porta no s’obria i m’hi vaig quedar dues hores tancada, sense poder sortir. Llavors, vaig sentir com la meva mare em cridava. Finalment, em va treure d’aquella caseta endimoniada.