Accident de vol

Toni Trasserra_3r C EA 2a Ensenyança Santa Coloma
Miro per la finestra i només veig aigua i més aigua. Estic assegut en una butaca blanca i negra molt còmoda. També hi ha una petita pantalla on es projecta una pel·lícula però no l’estic mirant, de fet no sé ni quina és. Tot seguit, arriba una hostessa que porta una safata amb fruita i begudes. Demano un cafè i torno a mirar per la finestra: només veig núvols molt grisos. De cop, se sent tremolar l’avió i, pels altaveus, el pilot avisa que estem passant per una zona de turbulències. Començo a suar, ja que mai m’ha passat això en cap vol. De sobte, noto que l’avió està caient, apareixen les armilles, tothom crida, què faig? Ajuda!

El misteri

Marco Castro_3r C EA 2a Ensenyança Santa Coloma
Estic aquí amb les meves amigues a la Plaça Major del poble però falta el meu millor amic. La Maria em diu que li truqui i ho faig. Quan vaig a penjar, me l’agafa algú que no és ell. S’escolten crits de fons, molt soroll. De cop, el meu telèfon cau a terra i em quedo parada. L’Anna em demana què ha passat, i no sé què contestar-li, perquè no me n’he assabentat. Decidim anar a casa seva per veure què ha succeït.
Arribem, la porta està oberta, entrem i els llums no funcionen. Llavors encenem les llanternes dels telèfons. Anem al menjador i ens trobem el nostre amic a terra i una persona al costat. Es gira i resulta que és…