Divendres a la nit

Hugo Catena_3r E EA SEGONA ENSENYANÇA D’ENCAMP

Era un divendres a la nit i havia plogut durant tot el dia. Vaig entrar en un bar i vagi notar un ambient tens, vaig seure a la barra, bruta i enganxifosa com si mai l’haguessin rentat. Quan el cambrer es va apropar vaig demanar una cervesa, després una altra i una altra… No sabia ni qui era ni què feia en aquell lloc. Em sentia perdut i vaig començar a cridar i insultar a tothom fins que em van fer fora. Llavors vaig prendre la pitjor decisió de la meva vida: agafar el cotxe. I a mesura que passava el temps se m’anava ennuvolant la vista i tan sols veia petites taques de llum. Finalment no vaig poder evitar al meu tràgic final…

La meva infància

Lisandro Fernandes_3r E EA segona ensenyança d’Encamp

Mentre em tapava i em donava la bona nit, li vaig dir amb tristesa: –Papa, tinc molta por, crec que hi ha un monstre sota el meu llit. Tinc por perquè és molt fosc, perquè soc petit i els nens tenen por dels monstres. El pare va decidir tranquil·litzar-me i va mirar sota el llit. Llavors vaig demanar-li: –Papi, hi ha alguna cosa sota el llit?
El pare em va dir que no hi havia res, que només hi havia la col·lecció de fotos de quan era petit, que no havia de tenir por perquè les històries de mostres eren fantasia.
Quan el pare va marxar, em vaig quedar tremolant i una mà que sortia de sota del llit va agafar-me amb força.