Un amic i jo

Miki Juarez _3ème J Lycée Comte de Foix

Jo volia anar a estudiar a Espanya però no tenia amb qui anar-hi fins que vaig parlar amb un amic.
El meu amic també volia anar a Barcelona, com jo, però ell no sabia si el deixarien. Va parlar amb el seus pares però no el deixaven i jo sol no volia anar-hi.
No volia anar-hi perquè no volia estar en un internat del col·legi i tampoc volia estar en un pis, sol, perquè seria massa car. Llavors, ens vam esperar que ell tingués 18 anys i ens en vam anar a Eivissa a treballar per costejar els estudis i així acabar el curs. Vam estudiar tots dos allotjats en un pis de lloguer mentre treballàvem, jo de jardiner i ell de bàrman en un lloc de nit.

Una història de somni

Ismael Oualit _3ème J Lycée Compte de Foix

Una vegada vaig anar a Melilla, a les fires, i vaig pujar a totes les atraccions. Després, vaig anar a un restaurant de luxe i vam agafar el cotxe per anar a l’hotel de cinc estrelles. Vam anar a dormir i l’endemà vaig arribar a casa, a Nador. En realitat, era un somni, mai he anat  a Melilla però m’agradaria anar-hi perquè és molt bonic. Sempre havia desitjat anar-hi però no tenia temps i vaig preferir anar a Andorra. Després de dos dies de camí per arribar a Andorra vaig decidir que havia pres una bona decisió perquè el paisatge era preciós. Vaig decidir quedar-m’hi a viure i vaig convidar la meva família a visitar-me. Estaven contents.