Històries de l’avi Eusebi

Beatriz Dos Santos_3ème H Lycée Comte de Foix

–Avi que em pots explicar una història?
–Sí. La nit era freda, hi havia molta boira. Jo prenia xocolata a prop de la xemeneia, quan vaig sentir “toc, toc”. Vaig obrir la porta i… Dalila que t’estàs adormint?
–No.
–No hi havia ningú, a  terra hi havia dos objectes. Vaig veure un llamp caure entre la boira. Em vaig girar, tenia davant meu un cadàver. Era de pell molt blanca, duia un vestit negre xop de sang. Vaig cridar, va treure un ganivet i va començar a caminar fins a mi, vaig córrer cames ajudeu-me fins arribar al bosc, vaig caure i quan em vaig girar… La Dalila estava roncant i l’avi va decidir que li explicaria el final l’endemà al matí.

Aquelles persones

Chiara Tor_3ème H Lycée Comte de Foix

Aquelles persones que t’han donat la vida, aquelles persones que ho donarien tot per tu, que donen el millor d’ells perquè et sentis bé. Aquelles persones que s’emocionen quan se n’adonen que deixaràs de ser petit el dia que bufes les espelmes. Aquelles persones que estaran sempre vives en la teva ment, perquè fins i tot quan estàs enfadat saps que són les persones que t’estimes més al món, i pensar que algun dia no hi seran… Aquelles persones que sempre t’han donat consells perquè aconseguim ser allò que hem triat, perquè al cap i a la fi, només et volen ajudar a créixer. Cal valorar-les aquestes persones perquè són úniques.