A la deriva sense rumb

Pau Domarco_3r B ea segona ensenyança de santa coloma
Em trobava en una illa perduda enmig del Pacífic perquè el pirata Barbosa, el segon de bord, em va abandonar i només em va deixar amb una pistola. Diu la història que vaig sortir d’aquella illa paradisíaca lligant quatre tortugues marines amb cabell humà. Després de dies i dies a la deriva, sense rumb vaig arribar a una platja sola i tranquil·la. De cop i volta va aparèixer la meva tripulació en mans d’éssers sorollosos i primitius.
Amb l’únic tret que tenia, vaig matar el cap de la tribu. En aquell moment tots ells van començar a cantar al voltant meu com si resessin per mi. Així vaig recuperar el càrrec de capità.

Un assassí a la ciutat

Iker Marginet_3r B ea segona ensenyança de santa coloma
En un planeta en què la gent era falsa i superficial, un home volia ser diferent, ja li semblava avorrit, tota la gent igual no era divertit per ell. Per això, un dia qualsevol va decidir que en aquell mateix instant agafaria la primera persona que veiés i li tallaria el coll. Una noia amb un nen petit: “Què millor que començar pel nen; veurem una mica d’espectacle”, va pensar. A les hores l’assassí va procedir a acostar-se al nen i va treure el ganivet per matar el nen, però la mare era policia i va dir: “Vinga, noiet, a la presó amb el top manta dels slap chops.” L’assassí va ser condemnat a morir.