En Joan Petit

Joan Navarro_3r A EA Segona ensenyança de santa coloma

Una vegada hi havia un nen que es deia Joan. En Joan era molt petit, ell volia créixer però no hi havia manera. Tothom li deia que era molt petit i que per això no podia jugar a bàsquet, però en Joan va dir:
-Jo puc fer tot el que em proposi, sigui gran o petit.
I així ho va fer. Va començar a entrenar cada dia. Primer no li sortia gaire bé però amb força i perseverança cada cop marcava més cistelles. Va arribar el dia del partit. En Joan va sortir molt decidit i concentrat. Cada cop que tirava a la cistella marcava un punt a favor del seu equip.

Tot un somni

Nerea Ramírez_3r A EA Segona ensenyança DE santa coloma

Tot va començar aquella nit quan ella va anar a dormir. Estava estirada al llit i va escoltar la pluja d’aquella nit calorosa. De cop una gota li va caure a sobre, no li va donar importància . Al cap de 10 minuts  va veure que el terra estava xopat. Estava tan cansada que es va tornar a adormir. De cop l’habitació estava inundada, se’n va adonar quan l’aigua ja li arribava al coll. Es va angoixar i les primeres llàgrimes li van brollar. Va cridar la seva mare però a la casa no hi havia ningú, estava completament sola. Tenia molta por,  l’aigua continuava entrant. Quan va aixecar el cap per poder respirar, es va despertar. Tot havia estat un malson.