Com dir-li-ho

LAIA MARTÍN CASTILLEJO_3r B COL·LEGI ANNA MARIA JANER
La seva pell, el seu cos, la seva personalitat. Com m’estima, com m’acarona, com em besa, com em parla, com m’explica els seus problemes. Com m’ajuda en tot el que pot, com m’agrada escoltar els seus t’estimo abans d’anar a dormir, la seva veu quan em dedica cançons. Com m’agrada dedicar-li tot el meu temps, i que ell me’l dediqui a mi, com m’agrada que em tracti com si fos el seu únic món. Com m’agradaria casar-me amb ell, com m’agradaria dir-li que vull que sigui el pare dels meus fills, i que els ensenyi la seva saviesa, com m’agradaria envellir amb ell.
Però.. .no sé com dir-li que estic amb un altre. I que no el puc deixar.

uLAIA MARTÍN CASTILLEJO_3r BCOL·LEGI ANNA MARIA JANERLa seva pell, el seu cos, la seva personalitat. Com m’estima, com m’acarona, com em besa, com em parla, com m’explica els seus problemes. Com m’ajuda en tot el que pot, com m’agrada escoltar els seus t’estimo abans d’anar a dormir, la seva veu quan em dedica cançons. Com m’agrada dedicar-li tot el meu temps, i que ell me’l dediqui a mi, com m’agrada que em tracti com si fos el seu únic món. Com m’agradaria casar-me amb ell, com m’agradaria dir-li que vull que sigui el pare dels meus fills, i que els ensenyi la seva saviesa, com m’agradaria envellir amb ell.Però.. .no sé com dir-li que estic amb un altre. I que no el puc deixar.