Per fi la pau

Hugo López_3r Col·legi Sagrada Família

6 de juny del 1944. Les forces més potencials en aquell moment (Estats Units, Canadà, França i Regne Unit) uneixen forces i ataquen les tropes alemanyes a la costa del nord de França. 6.30 AM
-Wilhem! (general major de la brigada de Canadà), veig terra, avisa totes les tropes. Els avions canadencs bombardejaven la zona, més del 10% de les tropes enemigues havien mort, solament en el primer dels tres bombardejos que hi va haver. 8.00 AM – Tothom fora d’aquí! Tenim 50 metres nedant aproximadament fins a tocar terra, allà ens esperaven les últimes tropes. 23.00 PM. Les últimes tropes alemanyes havien caigut, tot havia acabat, per fi la pau.

L’amor

Cloe Grandvallet López_3r Col·legi Sagrada Família

No et confonguis, l’amor no és patir, l’amor no és ratllar-se cada nit, l’amor no és plorar, l’amor no és estar intentant entendre el perquè de tot, l’amor no és provocar problemes, l’amor no és desinterès ni és indiferència, l’amor no són limitacions.
L’amor és bonic, és lliure, l’amor és una cosa que flueix, que et fa sentir bé, que suma, no que resta. L’amor és el sentiment que és molt difícil de trobar, l’amor és allò que ens torna la brillantor als ulls, l’amor és allò pel quaal cap de nosaltres dona més, sinó igual. Aquesta sensació de felicitat i que no acaba mai, l’amor és una cosa per la qual val la pena arriscar-se i lluitar.