El pitjor viatge

Martí Ibañez Uró_3r A EA Segona Ensenyança d’Ordino

Vaig tornar a casa després d’estar tres dies fora per un viatge de negocis. A l’obrir la porta em va envair un ambient fred i hostil. Em vaig disposar a entrar al rebedor, amb la sensació que alguna cosa passaria. Vaig entrar i una fortor em va arribar de manera immediata i em va provocar més tensió de la que ja tenia. Vaig continuar entrant, inspeccionant tot l’apartament amb una immensa prudència per por al que em pogués trobar. Vaig decidir d’anar al dormitori. Cada cop que feia un pas la fortor augmentava. A l’arribar vaig obrir la porta i em vaig trobar el que més em temia. El meu marit, quiet, mort, fred i pàl·lid estirat al llit.

Res

Nicolás ibáñez Balastegui_3r A EA Segona Ensenyança d’Ordino

Era l’any 2999, tot el món es preguntava si l’any 3000 passaria alguna cosa… Un jove molt peculiar tenia moltes ganes que tot acabés d’una vegada, estava fart de la seva vida, no tenia a ningú en qui recolzar-se de les coses que li passaven, li feien assetjament cada dia, no podia més.
Tres joves molt trapelles es van apropar al nen, el van agafar, i li van dir que, si volia que tot acabés, que ho digués, i els tres joves tindrien la solució. El pobre noi va dir que sí, que volia que tot acabés, i els tres joves el van agafar i el van portar al pont més alt de la ciutat.