Companys de pis

Xavi Baró Moles_3r B Col·legi Mare Janer

Ja som 3 més 2, un de 22 anys, l’altra de 20 i l’últim de 14. Els altres 2 són els llogaters. Ens fan treballar força, però sabem que si no ho fem, no ens faran fora. La nostra relació és molt bona, de tant en tant tenim les nostres enganxades, i més d’un cop ens despatxarien. Cada un és diferent. Quan estem tots junts els fem empipar. Cadascú té el seu propi despatx, excepte els 2 caps, ja que treballen sempre junts. Tenim sort que amb el contracte hi entra tot; el dinar, sopar. Pràcticament fem vida allà. L’oficina és petita, però hem après a conviure. Esperem que no hi hagi més inquilins. Som una família de 5 i ens estimem molt.

Les dues cares de la moneda

Robert André_3r B Col·legi Mare Janer

Va passar de sobte. L’Aaron era tímid, tranquil i humil, quan sense esperar-s’ho conegué un home llançat, fort i dur.
Aquest deia el que pensava sense contemplacions als altres i a l’Aaron li costava parlar amb altres persones. L’home tenia força, habilitat i una educació dura. El noi era feble i prim. L’home era tan ferm que no deixava doblegar-se, també tenia una feina dura que necessita constància i el noi era deixat. Tot l’intimidava.
I així, tan diferents i sense conèixer-se ni saber l’un de l’altre, es van trobar en la mateixa casa. Amb el temps, parlant, han après a estimar-se. Ara, aquell home llunyà és el millor padrastre.