La bellesa de la vellesa

MARIA LÓPEZ BALLESTER_4t B Col·legi Mare Janer

Havíem passat la infantesa junts, havíem crescut i envellit junts. Érem inseparables. Només ell i jo. Passaven els dies i cada cop el nostre amor era més intens. Només desitjàvem que allò durés per sempre. Em donen la notícia que el meu cor no batega com ho hauria de fer. Últimament em noto dèbil, però penso que res importa si estic amb ell. Em desperto al llit de l’hospital, em diuen que tinc un cor nou, i ara, tot s’ha arreglat. Arribo a casa i no hi ha ningú, noto un buit i m’espanto. On és? Què ha passat? Em donen el nom de l’amo del cor que duc i, sense saber com, em trobo enmig del cementiri, amb un ram de flors a les mans.uMARIA LÓPEZ BALLESTER_4t B
Col·legi Mare Janer

Havíem passat la infantesa junts, havíem crescut i envellit junts. Érem inseparables. Només ell i jo. Passaven els dies i cada cop el nostre amor era més intens. Només desitjàvem que allò durés per sempre. Em donen la notícia que el meu cor no batega com ho hauria de fer. Últimament em noto dèbil, però penso que res importa si estic amb ell. Em desperto al llit de l’hospital, em diuen que tinc un cor nou, i ara, tot s’ha arreglat. Arribo a casa i no hi ha ningú, noto un buit i m’espanto. On és? Què ha passat? Em donen el nom de l’amo del cor que duc i, sense saber com, em trobo enmig del cementiri, amb un ram de flors a les mans.uMARIA LÓPEZ BALLESTER_4t B
Col·legi Mare Janer

Havíem passat la infantesa junts, havíem crescut i envellit junts. Érem inseparables. Només ell i jo. Passaven els dies i cada cop el nostre amor era més intens. Només desitjàvem que allò durés per sempre. Em donen la notícia que el meu cor no batega com ho hauria de fer. Últimament em noto dèbil, però penso que res importa si estic amb ell. Em desperto al llit de l’hospital, em diuen que tinc un cor nou, i ara, tot s’ha arreglat. Arribo a casa i no hi ha ningú, noto un buit i m’espanto. On és? Què ha passat? Em donen el nom de l’amo del cor que duc i, sense saber com, em trobo enmig del cementiri, amb un ram de flors a les mans.V