Bobby, el millor de tots

Jairo Ramos Bonilla_3r A Col·legi Maria Moliner

El Bobby era molt bo, estava content: bordava i corria pel pati, vam anar a la platja a jugar i banyar-nos. Després li vaig donar el menjar i no vaig pensar que aquell seria el seu últim àpat, perquè més tard a les tres de la matinada, aproximadament, em vaig despertar, perquè bordava i quan li anava a donar aigua, vaig presenciar la imatge més traumàtica de la meva vida: com un amic del meu tiet apuntava amb una pistola a la meva mascota i l’assassinava.
Des d’aquell dia el trobo a faltar, però a la meva mare no li agrada la idea de tenir un gosset perquè no suporta pèls a casa, el soroll que fan i que s’han de treure.

Nadal

Ivan da Silva Carvalho_3r A Col·legi Maria Moliner

L’Alèxia es va adormir al sofà. El Pare Noel feia molts anys que no li portava cap regal. Però el que no sabia era que el Pare Noel vindria aquella nit. L’Alèxia es va aixecar del sofà i el va veure deixant regals per a ella. L’Alèxia no sabia què dir, el Para Noel se’n va anar i li va deixar una nota que deia: “Durant tots aquests anys, no t’he portat regals perquè estava malalt a causa de la Covid-19; com a recompensa et deixo tot això per a tu i els teus pares.
BON NADAL PER A TOTS!!”
L’Alèxia se’n va anar corrents a obrir els regals que el Pare Noel li havia deixat, es va posar molt contenta i se’n va anar a dormir feliç com un anís.