L’home de negre

Jose Antonio Gómez Puente_3r D EA 2a Ensenyança d’Encamp
Fa anys, un nen i els seus dos pares van anar a veure una pel·lícula. A la sortida, va aparèixer un home i va disparar als pares del nen, que van morir. Des d’aquell dia el nen va començar a entrenar dia i nit perquè cap nen hagués de passar pel que havia passat ell. També perquè volia venjança. Quan es va fer un home, li va demanar al seu majordom que li fes un vestit per combatre el crim. El majordom es va negar i ell li va respondre: “Mentre jo sigui viu, faràs el que jo et digui.” El majordom va agafar un ganivet i li va clavar. Abans que morís li va dir: “Ara ja no t’he de fer cas, ni a tu ni als teus pares. Us he matat a tots.”

La història de l’amor

Laura Fontes Ferreira_3r D EA 2a Ensenyança d’Encamp
Tanco els ulls i noto un sabor estrany, quelcom està tocant els meus llavis. La sensació és agradable i a la vegada fastigosa. Alguna cosa a la meva panxa està naixent, com si tingués papallones volant. Uff! Crec que m’he enamorat quina sensació més estranya.
Tot va començar com un joc de dos nens i mira’m, ara no puc viure sense ell. Totes les preguntes i obstacles que ens ha posat la vida, i com hem sabut enfrontar-los. Amor meu, t’estimo. Els dies han passat i ara ja som vells. Bé, corregeixo, jo soc vella. Ell ja fa temps que em va deixar. Mai m’hauria imaginat que aquell petó canviaria tant la meva vida. Cuida’m des d’on siguis.