Monopoly

Soraia Rodrigues _3r D EA 2A Ensenyança d’Encamp
Durant un sopar familiar els més petits de la casa van proposar jugar al Monopoly. Volien jugar-hi tots: els fills, el cosí, els pares, els tiets…
Van començar a jugar i la primera partida la va guanyar la tieta. Després, mentre seguien jugant, van picar a la porta. Era el veí, i li van dir si volia jugar amb ells. El veí va dir que sí, però amb la condició que qui perdés hauria de menjar-se una llimona. Tots van acceptar divertits. El primer que va perdre va ser ell i, evidentment, es va menjar la llimona. Es van quedar jugant tots junts durant tota la nit i les rialles i les llimones van acabar sent una bona anècdota familiar.

La memòria

Yasmin Rodrigues_3r D EA 2A Ensenyança d’Encamp
En Dani era un noi amb ulls blaus, feliç i rialler. La Laura era tot el contrari i aquella tarda l’havia deixat. Ell, tan feliç i rialler, havia perdut el sentit de la vida i es trobava assegut al bar amb moltes copes de més i amb el Raúl, el seu millor amic.
–Dani, sé que l’estimes, però deixa de beure ja. L’alcohol no et solucionarà res –va dir llevant-li la copa de la mà–. Recorda les paraules de Paulo Coelho: “Quan algú marxa és perquè algú més ha d’arribar.”
–Raúl, no és tan fàcil com creus. El llibre preferit de la Laura també és de Coelho, igual que aquesta frase: “Es necessita un gran esforç per alliberar-se de la memòria.”