Interrogants

Cristina Rodrigues_3r B EA SEGONA ENSENYANÇA STA. COLOMA

Les set del matí, cau un raig de sol a la finestra de l’habitació i penso què passaria si desapareguessin tots els adults del món, què faríem els nens en un món sense normes ni lleis on poguéssim fer el que volguéssim sense obligacions… Hi hauria algun líder que manés? Què farien els nens petits? Els cuidaríem els més grans? Aniríem a l’escola? Qui ens faria el dinar? D’on trauríem els diners? Tindríem educació? Hi hauria guerres entre nosaltres? Seríem feliços? Com Ens defensaríem dels perills de la terra? Com continuaria la història de la humanitat?

La ment pertorbada

Jordi Marques_3r B EA SEGONA ENSENYANÇA STA. COLOMA

Estic estirat sobre l’asfalt de la carretera, sento com cauen les pesades gotes del cel impactant de manera agressiva sobre el meu rostre. Em tremolen les mans i sento calfreds molts grans.
La sang regalima i sento sirenes, crits i gent parlant, el caos augmenta en unes mil·lèsimes de segons. Veig com un noi que s’atansa lentament cap a mi em pregunta coses però no l’entenc i el veig borrós. Em deslliga els botons de la camisa i amb les seves dues fredes mans em comença a prémer al pit de manera contínua. Tinc por i estic molt espantat, cada cop escolto menys el caos i el noi se’n va a poc a poc però en realitat qui se’n va soc jo.