L’estadi

Gorka Gonçalves Gutiérrez_3r A EA 2A Ensenyança Encamp

Un somni, un camp, un estadi, un jugador, una afició, un partit, un himne, una emoció, el color blanc, una fita, esforç, un càntic, un crit, una victòria. La felicitat, una copa, una festa, un bus blanc, un capità, un líder, una família, una història, moltes emocions juntes: felicitat, adrenalina, satisfacció, celebració…. una foto, un vídeo, unes persones, un viatge, una música, un partit, gol. Gaudeixo, cant, baralles, insults, decebut, falta. Trajecte, tornada, m’adormo.
Un altre dia, m’aixeco, esmorzo, nervis, miro la tele. Amics, la Trucada anhelada, Selecció. Per fi ha arribat el moment, compte enrere. Debut i Gol

Desgràcia?

Leila Camacho Perpiñan_3r A EA 2A Ensenyança Encamp

No sé si és desgràcia, mala sort, karma, però el que sé, és que és quelcom que m’havia afectat. Era desgràcia o això pensava jo, no ho podia evitar, plorava mentre veia la gota caure. Veure-la tirada a terra era dolorós, pensava: “Per què m’ha de passar a mi.”
Em deien: –Ves-te’n a l’habitació –estressada ho vaig fer, però plorava sense parar. Cridava sense parar, l’habitació era silenciosa per això la podia escoltar. Entraven de tant en tant per dir-me: –Tranquil·la no has d’estar així, ella estarà bé ja ho veuràs –jo el vaig abraçar com si no hi hagués un demà, pensant que mai el tornaré a veure, passaven les hores, però… EM COSTARÀ RECUPERAR-ME.