L’atracament

ADRIÀ BERNARDO ALVES BARROS_3r A EA SEGONA ENSENYANÇA DE SANTA COLOMA

Vaig entrar al supermercat amb el gos. Volia comprar una pizza barbacoa per sopar i em vaig dirigir als refrigeradors. En aquell precís moment, dues persones van entrar trencant la porta. Em vaig espantar molt. Els dos encaputxats apuntaven amb les armes a les caixeres. Em vaig amagar i vaig pensar: “Si us plau, que el gos no bordi.” Em tremolaven les mans però vaig aconseguir treure el mòbil de la butxaca i trucar la policia. Només sentia crits al meu voltant: “No, si us plau!” o “He dit que em donis els diners ja!”. Mirava el rellotge però ningú no arribava i els atracadors ja estaven posant els diners a la seva bossa i…

Em doneu suport o no?

CLOE DEVORA ALAYO GONZÁLEZ_3r A EA SEGONA ENSENYANÇA DE SANTA COLOMA

Soc a l’habitació. La mama penja el telèfon i m’arriba la seva decepció. Moltes paraules es repeteixen al meu cap: “No arribaràs a res”, “segueix així i acabaràs sent…,” “no veus que t’has d’esforçar si vols ser algú a la vida?” Sé que es preocupen pel meu futur però tenen idea del que em fan sentir les seves paraules? Són els meus pares, no se suposa que m’haurien d’intentar entendre i donar suport? Ploro pensant que potser tenen raó, “intentaré millorar”, em dic.

Respiro fons agafant forces i arribo on són ells. Estan seriosos, semblen enfadats però no sé ben bé per què. De sobte, em surt un fil de veu: “Em doneu suport o no?”